ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Καλωσορίσατε στην ESTIA Καραθανάσης

Με αφετηρία το 1982, με τις αρχές μίας οικογενειακής επιχείρησης, συστηθήκαμε για πρώτη φορά στην αγορά με την Επωνυμία Θ. Καραθανάσης και ΣIA ΕΕ και αναπτύξαμε μια επιτυχή πορεία στους τομείς της παραγωγής εμπορίας και διανομή γαλακτομικών προϊοντων. Μετά από 30 χρόνια επιτυχούς πορείας και διατέθωντας εμπειρία εισήλθαμε δυναμικά το 2012 στην αγορά των αναλώσιμων ειδών συσκευασίας απορρυπαντικών χαρτικών και ειδών οικιακής χρήσεως. Τα τέσσερα παιδιά της οικογένοιας το 2023 με νέα ευέλικτη μορφή ESTIA ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ επιτρέπει στην επιχείρηση να αξιοποιήσει σημαντικές εμπορικές ευκαιρίες, που εμφανίζονται και να συνάψει πολυετείς συνεργασίες αντιπροσώπευσης και διανομής με μεγάλες εταιρείες στον τομέα αναλώσιμων ειδών συσκευασίας απορρυπαντικών χαρτικών και ειδών οικιακής χρήσεως. Η επιτυχία της εταιρείας επισφραγίζεται από την ανάπτυξη ενός ισχυρού εμπορικού δικτύου χονδρικής πώλησης.

12 Χρόνια Εμπειρίας

Η ESTIA ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ προμηθεύει μεγάλες αλυσίδες Aρτοποιείων, Ζαχαροπλαστεία , Καφέ Αναψυκτήρια , Eστιατόρια , Fast Food , Πιτσαρίες , Ξενοδοχεία , Ιχθυοπωλεία , Κρεοπωλεία ,Mini Market, Super Market, Καταστήματα Bio Market, Μανάβικα , Βιοτεχνίες Τροφίμων , Καθαριστήρια ,Κομμωτήρια Συσκευαστήρια Τροφίμων με τη γκάμα των προϊόντων της αλλά και χονδρεμπόρους.

Γιατί να επιλέξετε την estia Καραθανάση;

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Αμιγώς ελληνική οικογενειακή εταιρία της οποίας η ιστορία ξεκινάει από το 2012 και μέχρι σήμερα είναι δίπλα σε όλες τις επιχειρήσεις.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Εξειδικευμένη εταιρεία στο χώρο των προϊόντων καθαρισμού ,ατομικής υγιεινής και κυρίως σε προϊόντα συσκευασίας μιας χρήσης.

ΣΥΝΕΠΕΙΑ

Η estia καραθανάσης τηρεί τις συμφωνίες και ακολουθεί πιστά και πάντα σε συνεννόηση μαζί σας, η παράδοση των προϊόντων.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Η estia καραθανάσης εγγυάται για την ποιότητα των προϊόντων της σε κάθε πελάτη της.

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

Οι πελάτες μας αξιολογούν για την αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη τους σε εμάς, εδώ και 9 χρονιά.

ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ

Στην estia καραθανάσης θα βρεις αυτό που θες γρήγορα και άμεσα και με την καλύτερη εξυπηρέτηση.

0
    0
    Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα